3 коментара
vikings

Трейлър за шести сезон на „Викинги“

Бьорн и Айвар се изправят един срещу друг в епичен сблъсък.

Шести сезон на хитовия сериал на History Channel – Vikings скоро ще започне! Вярно, той ще бъде последен за сериала, но пък, както и преди, ще бъде разделен на две половини по 10 епизода, така че предстоящите серии ще бъдат всъщност предпоследен пакет. Трейлърът към тях е доста надъхващ – ще има нова битка между двамата сина на Рагнар – Бьорн и Айвар, героите ще посетят Русия, а Лагерта отново ще хване меча, въпреки преклонната си възраст (която хич не си личи при актрисата) и нежеланието си. В трейлъра не са показани свръхестествени елементи, макар в сериала да има доста такива, но пък има доста творчески свободи що се отнася до историческите събития и интерпретацията на тогавашна Русия.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Последната битка между двамата братя остави Бьорн като победител, след като освободи народа си от тиранията на Айвар. Като новия лидер на Категат, Бьорн се бори да замести достойно баща си, бившия крал, като се изправя срещу редица дилеми, включително дали властта е по-важна от морала.

Шести сезон на Vikings започва на 5 декември българско време по History channel. Netflix също качват епизодите на сериала, но с огромно закъснение от почти година.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата