8 коментара
orig-tom-100-stc

Трейлъри за новите есенни предложения на CW

Тийн-телевизията ще изкушава зрителите си с 4 нови фантастики – The Originals, The Tomorrow People, The 100, Star-Crossed. Вижте техните трейлъри.

След като телевизиите се надпреварваха да обявяват новите си есенни сериали в опит да привлекат зрителите на своя страна още отсега, дойде време да се пуснат и трейлърите към техните пилотни епизоди. Макар и да звучи малко странно за тези, които мразят вампири и тийн-сериали, една от най-плодовитите телевизии тази есен се очертава да бъде именно техният дом – каналът The CW. Те не само подновиха всички свои фантастични сериали от миналата година, но и добавиха цели 4 нови. Вижте техните трейлъри и си изберете кои от тях ще гледате:

Бутон за зареждане на YouTube видео

„Първородните“ е разклонение на „Дневниците на вампира“. Клаус се завръща в Ню Орлиънс, град, който той сам е помогнал да бъде построен. Там го чака семейството първородни вампири и неговият бивш ученик Марсел, който на практика управлява града. Но монетата има и друга страна – вещиците, които също се борят за своето място под слънцето. Те пък са стигнали до Хейли, която се оказва бременна с детето на Клаус.

 

Стивън осъзнава, че има суперсили и е един от „Утрешните хора“. Но специалните способности на тези по-еволюирали хора не правят живота им песен. Злодей, който се оказва чичо на Стивън, работи за правителството. Неговата цел е да защити човечеството от заплахата на утрешните хора, като ги избие един по един.     

„Стотимата“ ще се базира на все още непубликувана книга от Кас Морган. Сюжетът ще се развива 97 години след като Земята е опустошена от ядрена война. Гражданите са евакуирани в космоса и живеят на космическа станция. 100 юноши-делинквенти са избрани от това мини-общество, за да бъдат изпратени обратно на Земята и да установят дали е годна за живот. Но дали човешката раса е годна за оцеляване или жестокият режим, установен на станцията, ще ни самоунищожи?

http://www.youtube.com/watch?v=OsYSfQ2-EOk

В „Star-Crossed“ (първоначално се наричаше „Кислород“) извънземни и хора живеят заедно на Земята. Ще се проследи интеграцията на расата им, като отправна точка ще бъде… гимназията, където се заражда романс между извънземен и човек.

Първите два ще се излъчват още от септември или октомври, докато последните ще тръгнат в началото на 2014.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата