GEMINI MAN

Уил Смит гони себе си

Трейлър за филма „Близнакът“ на Анг Лий.

Тази есен в кината ще ни очаква едно много интересно предложение – новият екшън-трилър „Близнакът“ на култовия режисьор и носител на „Оскар“ Анг Лий („Животът на Пи“, „Планината Броукбек“, „Тигър и дракон“). На 11 октомври Уил Смит влиза в ролята на елитния наемен убиец Хенри Броган. Той става мишена на мистериозен млад таен агент, който очевидно може да предвиди всеки негов ход. Но готов ли е да се изправи „очи в очи“ с него? Когато той е негов клонинг?

Бутон за зареждане на YouTube видео

Gemini Man е иновативен екшън трилър с участието на Уил Смит в ролята на елитния наемен убиец Хенри Броган, който изведнъж става мишена на мистериозен млад таен агент, който очевидно може да предвиди всеки негов ход. Сценарият е на Дейвид Бениоф („Игра на тронове“), Били Рей („Игрите на глада“) и Дарън Лемке („Шрек завинаги“, „Шазам“). Във филма участват още Мери Елизабет Уинстед, Клайв Оуен и Бенедикт Уонг.

Емоционалните и физически предизвикателства, пред които този филм ме изправи, са най-изтощителните за цялата ми кариера“, казва Уил Смит. „Анг разширява границите на възможното, за да може да даде на зрителите кинопреживяване, което няма да получат никъде другаде. Това не е просто екшън филм, а едно изследване на това какво може да ни научи по-младото ни „Аз“. Сега съм на 50 и да се превърна отново в 23-годишния Уил е голяма ирония, защото на 23 нямаше да бъда готов за тази роля. Надеждата ни е в тази история да има по нещо за всекиго – невиждана досега киномагия, дълбоки образи и екшън от ново поколение.”

Изправяме се срещу „Близнакът“ от 11 октомври само в кината на 3D и IMAX 3D.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата