arrow 1

Втори сезон на „Стрелата“ премиерно по bTV Action

Ако не сте от тези, които свалят всичко от Замунда, то можете да гледате „Стрелата“ съвсем легално по телевизията.

Хитовият сериал „Стрелата“ вече напредва и към България. След като го определихме за най-добър сериал на 2013 г. и един от най-добрите за 2014 г., bTV Action ще излъчат премиерно за родните ширини втори сезон, съвсем скоро след като излъчиха първи. Нещо повече, сериите ще се излъчват всяка делнична вечер!

Втори сезон на Arrow ще направи премиерата си на 23 март по bTV Action. Поредицата ще се излъчва всеки делничен ден от 20:00 часа с повторение от 11:00 часа. Феновете на мистериозния отмъстител с лък ще имат възможността да се насладят и на ексклузивния епизод, който припомня най-силните моменти от първия сезон и представя специални акценти от предстоящите серии в събота, 21 март от 21:00 часа и в неделя от 20:00 ч.

В новите епизоди на „Стрелата” след като плейбоят-милионер Оливър Куин не успя да спре унищожението на Глейдс, най-бедната част на Старлинг сити, и след смъртта на най-близкия му приятел Томи Мерлин, той ще открие, че именно майка му е подпомогнала и подстрекавала тези събития. Сега тя е в затвора, но това не намалява болката му.

Междувременно сестра му Теа се опитва да възстанови живота си с помощта на новия си приятел Рой Харпър и работата си в клуба на Оливър. Но когато е отвлечена, брат й трябва да се посвети на нова мисия и да се превърне в нещо повече от обикновен отмъстител. За да почете загиналия си приятел и да защити хората, които обича, той трябва да се превърне във фар на надеждата на най-неоправданите, в новото оръжие на справедливостта.

Създатели на „Стрелата” са Грег Берланти, Марк Гугенхаим, Андрю Крайсберг, а в ролите зрителите на bTV Action ще видят Стивън Амел, Кейти Касиди, Колин Донъл, Дейвид Рамзи и Уила Холанд.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата