Клипчета от „Мъже в черно 3“, „Огледалце, огледалце“ и „Паранорман“

Men in Black 3 е готов с пълен трейлър, Mirror, Mirror показва нови сцени през погледа на принца, а Paranorman се проявява като поредното изкушение за феновете на анимацията.

Развълнувахте ли се, когато ви показахме първия тийзър на „Мъже в черно 3“? Значи вероятно няма да останете спокойни и сега, защото ще видите и пълния трейлър на предстоящия филм.

 

 

Агент Джей (Уил Смит) се връща назад във времето, за да спре поредната извънземна заплаха, тегнеща над Земята с помощта на младата версия (Джош Бролин) на партньора си Кей (Томи Лий Доунс). Изглежда, че третата част ще използва отново познати формули от предишните две, макар и с нови заврънтулки, съобразяващи се с факта, че голяма част от действието ще се развива през 1969 година. Макар на нас да ни харесва (заради сексапилната извънземна), „Мъже в черно 2“ беше оплют по целия свят като недостойно продължение (но не чак толкова, че да го включим в нашата класация на кофти продължения) и сега от третата част се очаква да измие срама и да пооправи имиджа на поредицата.

Съвсем скоро се очаква да пристигне и комедията на Джулия Робъртс и Лили Колинс – „Огледалце, огледалце“. Сякаш традиционно, при интерпретациите на приказката за Снежанка, Красивия принц (Арми Хамър) остава някак си пренебрегнат. Точно това се опитва да поправи новия трейлър за кино-приказката:

 

http://www.youtube.com/watch?v=7pLkk8gM9Pg

 

Подобно клипче има и със Снежанка като разказвач:

 

http://www.youtube.com/watch?v=R8rt6uWjejM

 

И в този трейлър се залага основно на бъзиците, което кара филма да изглежда малко несериозен. Това решение на маркетолозите всъщност доста е нервирало Тарсем Сингх („Войната на боговете“). В интервю той споделя, че хич не е доволен от промоцията на „Огледалце, огледалце“.“Много съм ядосан от трейлърите. Е, аз съм режисьор, така че винаги съм недоволен от клипчетата. Но в този случай филмът е великолепен, а трейлърите го представят в съвсем друга светлина.“ Дали прекалява режисьорът с гневните си изблици или те са напълно оправдани, ще видим съвсем скоро в киното.

Третият трейлър, който ще ви предложим, е на анимацията „Паранорман“. Норман е дете, което може да говори с призраците. Никой не му вярва и всички го смятат за загубеняк, но той ще им покаже, че е точно обратното, когато спаси градчето си от нашествие на зомбита, призраци, вещици и (най-големите злодеи) възрастни.

 

 

Men in Black 3 идва както у нас, така и по целия цивилизован свят на 25 май, Mirror, Mirror ще се покаже на българските зрители седмица преди (!) отложената си с 2 седмици световна премиера, а именно на 23 март вместо на 30, а Paranorman ще можете да гледате на 17 септември, месец след световната премиера.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |