Нови трейлъри за „Новите мутанти“, „Черната вдовица“, „Кендимен“

Вижте кадри от The New Mutants, Black Widow и Candyman

Толкова време прекарахме в тази пандемия, че забравихме за съществуването на киното. То обаче си е тук и е крайно време да започнат да излизат нови филми за него. Уви, не се знае колко още ще продължи ситуацията, както и дали заглавията, които все пак вече се промотират, няма да бъдат отложени за пореден път. Но поне вървят реклами, което значи, че те са готови, просто чакат подходящия момент да излязат по кината.

Започваме с „Новите мутанти“, които са най-отлагани и дългоочаквани. В най-динамичната реклама досега виждаме всеки герой в ужасяваща за него ситуация, както и в проява на суперсилата му. Децата-мутанти са затворени в тайна сграда по средата на нищото. Те трябва да минат през претятствията й, да овладеят силите си, да изкупят греховете от миналото си и да избягат. Премиерата засега е насрочена за 28 август.

Продължаваме с другия предстоящ голям комиксов филм тази година, като той всъщност има повече потенциал да изкара пари, тъй като е свързан с „Отмъстителите“, а не сме гледали нов епизод на този кино-сериал вече необичайно много време. Става дума за Черната вдовица, която се пожертва за доброто на човечеството, но в нейното минало все още има неразказани истории. Наташа Романов се завръща у дома и се набърква в битка, която ще й натресе много врагове. Но щом е за семейството, всичко си струва. Премиерата е на 6 ноември.

За „Кендимен“ по Клайв Баркър също чакаме отдавна, но тази версия се очертава малко по-евтинка от необходимото. Интересното в новата реклама е появата на Тони Тод – актьора зад Кендимен от стария филм, извикан, за да покаже героя на новото поколение. Ужасите не изобилстват в този трейлър, но силно се надяваме да видим много такива във финалния продукт. Премиерата е на 16 октомври.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

eng

Филма на Нолан отложен за неизвестна дата,очакваше се.Тия 300 милиона долара бюджет трябва да се връщат,и два пъти по толкова печалба да има.Проблема е че доста продукции се отложиха за догодина,очертават се по 2 супер филма всеки месец.Проблем е защото с това натрупване пак няма да могат да излязат на печалба.
Очертават се поне 50% спад от продажба на билети за годината,нека.Когато му бръкнат в джоба,Холивуд ще се замисли дали да финансира чак толкова пропагандата догодина.

Съвет за който там прави ревюта на филмите в страницата – филм се гледа на IMAX.
Когато се изправиш пред високия 15 метра екран (колкото 5 етажен панелен блок) и субтитрите са високи по метър (на единия ред) – тогава се разбира какво е ФИЛМ.
Особено ФИЛМ на Нолан.