got-supg-ashdead

Трейлъри за „Готъм“, „Супергърл“ и „Аш срещу злите мъртви“

Малко екранно надъхване за втори сезон на Gotham и за новите предложения Supergirl и Ash vs Evil Dead.

Времето вече се скофти, жегата си отиде и всички знаци сочат към това, че се задава новият есенен сезон, за който телевизиите пазят сериалите с най-висок потенциал.

Миналата година „Готъм“ направи относително приличен дебют и събра достатъчно добри рейтинги, за да продължи и тази есен. Продуцентите и сценаристите обаче вече знаят, че зрителите не идват даром (дори когато говорим за комиксови сериали) и ще се стараят повече за качеството на продукцията си и адекватността й спрямо комиксите, на които се базира. Логично, фокусът върху Жокера ще бъде доста по-голям, като се задават и много други култови злодеи. На полицаите Гордън и Есен няма да им е лесно, защото Готъм тепърва ще потъва в хаос. Хаос, по времето на който поне един човек ще се смее маниакално.

https://www.youtube.com/watch?v=FBah_uo9rY0

 

Очакванията към „Супергърл“ стават все по-ниски и по-ниски, но ние сме сигурни, че сериалът ще намери своята публика и ще има бъдеще (все пак тя е комиксова героиня, а телевизията е CBS). Главният сценарист може и да е Грег Берланти, но тук той няма да търси същата атмосфера, която цари в „Стрелата“, „Светкавицата“ и „Утрешните легенди“. „Супергърл“ ще е лековата комедия, в която главната героиня ще има тийн проблеми, извън спасяването на света, с които публиката по-лесно може да се идентифицира. Дали това ще стане обаче, предстои да видим.

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

За финал оставяме най-интересното, а именно проекта на Starz и Сам Райми „Аш срещу злите мъртви“. В новия трейлър няма кой знае колко нови сцени, които да не сме виждали, но отново ни се напомня за добрите майтапи и умишлено евтиния вид на продукцията. При първоначалното обявяване на сериала феновете реагираха със смесени чувства, но трейлърът изглежда повишава очакванията на всички и удря в десетката. Това няма да е сериал за всеки, но вероятно таргетираната публика ще остане доволна.

https://www.youtube.com/watch?v=JxV4jKsxOs0

 

Новите епизоди на Gotham започват от 22 септември българско време, а сериалите Supergirl и Ash vs. Evil Dead тръгват съответно на 27 октомври и 1 ноември.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата