Трейлъри за Tomorrowland, Area 51 и нов поглед върху Man of Steel

Вижте якия нов трейлър на „Утреландия“, проверете какво има в евтиния хорър „Зона 51“ и вижте какъв би бил „Мъж от стомана“, ако не беше толкова мрачен и безцветен.

Тази седмица порцията подбрани клипчета е малко по-разнообразна от обикновено, но не по-малко интересна.

Влезте във ваната с Джордж Клуни и посетете „Утреландия“ – това е изводът от новия трейлър на фантастичното приключение. Оказва се, че паралелно на Земята съществува свят, известен само като Утреландия, където технологиите са напреднали, а екшън-сцените – опасни. Джордж Клуни явно е част от този свят, защото е превърнал дома си във високотехнологична крепост, която дори терминатороподобните роботи не могат да превземат.

 

За хоръра на Орън Пели (един от създателите на „Паранормална активност“) „Зона 51“ ви споменахме преди доста време, но едва сега бял свят вижда трейлър към проекта. В историята, както се очакваше, няма нищо ново – група младежи проникват в Зона 51 и стават свидетели на ужасяващи артефакти и извънземни, съхранявани там. Ако не друго, поне изглежда забавно. Фактът, че филмът се подготвя от 2009 насам и след 6 години труд дори няма да излезе по кината, не говори добре, но да се надяваме, че поне ще бъде забавен:

 

За финал – малко ретроспекция! Помните ли „Мъж от стомана“ (няма да ви се сърдим ако сте го позабравили). Доста хора смятат, че той беше излично мрачен и сив, сякаш за да се подчертае колко по-мрачна е комиксовата вселена на DC спрямо тази на Марвел. Сега обаче група фенове от VideoLab е обработила кадрите и им е придала повече цвят. Дали така филмът не би станал далеч по-приятен за гледане? Преценете сами:

ПС: Оказва се, че феновете допълнително са затъмнили оригиналните карди от филма, за да изпъкне тяхната версия повече. Също така, тучната зелена трева от саваната, макар да изглежда по-яко, си е направо чийтване. Но така или иначе посланието им си остава.

 

Tomorrowland излиза на 22 май, Area 51 излиза на VoD в САЩ на 15 май, а ако сте пропуснали премиерата на Man of Steel, вероятно сте живели на друга планета.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
2 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Мира

Доколкото си спомням, Maт Деймън не беше споменат нито веднъж и промотата за интерстелар. Може да го пазят за приятна изненада 🙂

Петя Ивайлова

Защо в рекламната кампания на Утреладния никога не се споменава Хю Лори? Сигурно се появява само за едно „здрасти“ във филма? Или от Дисни си мислят, че той има по-малко фенове от Джордж Клуни?