justice league

Трейлъри за филмите на DC

SDCC-кадри от „Отряд самоубийци“, „Жената-чудо“ и „Лигата на справедливостта“.

Въпреки че „Батман срещу Супермен“ не беше най-успешният филм в историята, DC Comics нямат намерение да се отказват от борбата за феновете на супергеройските филми. Марвел засега е неоспоримият лидер, но пък Ди Си мачкат на малкия екран със своята комиксова вселена по CW и задобряващия „Готъм“. Но както Марвел откъсват все по-голям дял със своите сериали по Нетфликс, така и Ди Си ще се бори за същото в киното – със своите предстоящи филми „Отряд самоубийци“, „Жената чудо“ и „Лигата на справедливостта“. На San Diego Comic-Con 2016 бяха показани трейлъри за всички тях.

Suicide Squad идва съвсем скоро, така че затягайте коланите за обречена мисия с най-опасните метахора на планетата. Клипчето, показано на конвенцията, съдържа както нови кадри, така и откъси от саундтраци, които ще се използват във филма. „Отряд самоубийци“ изглежда все по-интересен, а явно е бил такъв и по първоначален замисъл – режисьорът категорично отрече слуховете, че са правени допълнителни снимки, за да се придаде по-светъл тон на филма. Напротив, по неговите думи допълнителните снимки са послужили за добавяне на по-скъпи сцени с повече ефекти, тъй като студиото е било толкова уверено в крайния продукт, че е пожелало да налее още повече пари в него, за да го направи още по-атрактивен.

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

Wonder Woman е филм, който отдавна се чака и имаше дълъг път към създаването си. В крайна сметка Жената-чудо беше представена в Batman v. Superman и ще бъде незаменима част от общата вселена на „Лигата на справедливостта“. Преди да й се доверим напълно обаче, трябва да видим нейната предистория, което ще се случи на 2 юни догодина.

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

Голямото обединение на супергерои ще дойде в Justice League, където Батман, Жената-чудо, Светкавицата, Аквамен, Киборг (и вероятно Супермен) ще се съюзят, за да се борят с опасен враг. Филмът се очаква чак през ноември 2017, така че е рано за пълен трейлър, но все пак има достатъчно кадри, които да бъдат показани. Те са събрани в едно общо клипче, което можете да видите отдолу:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата