1 коментар
bar jelanie

Заповядайте в Бар Желание

Нов български късометражен филм с фантастичен елемент.

Макар донякъде да сме конкуренти, трябва да го признаем на tvseriesbg.com – заеха се с една нелека инициатива и я доведоха до край! Резултатът – нов български късометражен филм с фантастичен елемент!

Историята започва преди няколко месеца с конкурса „Изгубени в разказа“ (за който имаше банер и на нашия сайт). Посетителите на сайта гласуват за най-добрия разказ, а победителят се награждава с… филмиране! Е, разказът с най-много гласове в края на гласуването се оказа „Бар Желание“, а с неговото заснемане се заеха Clapboard Film Studio.

В главните роли са трима млади актьори – Ники Станчев (познат ни от „Номер 1000“), Анна-Мария Чернева (Мис София 2009) и Петър Борисов (рокаджията Scar Fate). Сценарият се движи по разказа, но все пак внася и леки промени.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Сюжетът накратко – в бягството си от своите преследвачи двамата главни герои се озовават в Бар Желание. Там обстановката е спокойна, а питиетата са безплатни. Търгуваната на това място стока са… суперсили!

Премиерата на късометражния филм ще се състои на две места – онлайн на tvseriesbg.com – на 16 май от 10 часа, и на живо, в бар „Тънка червена линия“ на същия ден от 20:00 часа.

Желаем на колегите много успехи!

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата