1 коментар
Bird-Box-Poster

Трейлър за „Кутия за птици“ на Netflix

Адаптацията на романа от Джош Малерман ще направи своята премиера преди Коледа.

В днешно време се издават купища книги, повечето от които минават незабелязано. Но издателите на „Кутия за птици“ от Джош Малерман определено се постараха романът да намери своите читатели. Bird Box е доста харесван и в чужбина, което прави филмирането му съвсем логично.

Отдавна се знае, че Netflix подготвят тази адаптация със Сандра Бълок в главната роля, сега предстои да видим как са се справили. На първо време ще съдим само по трейлъра:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Всъщност, изглежда доста добре! Героите живеят в пост-апокалиптичен свят, където „Проблем“ кара хората буквално да полудяват от страх. Единственият начин да запазят разсъдъка си е да завържат очите си и да не виждат нищо.

Със сигурност в книгата липсата на зрение за героите е описана и използвана добре за натрупване на напрежение, което тук няма как да го има. Но е възможно Netflix все пак да са се справили с предизвикателството.

В продукцията са събрани много таланти. Освен Бълок, играят Сара Полсън („Зловеща семейна история“) и Тревант Роудс („Лунна светлина“). Сценарист пък е Ерик Хайсерър от „Заклинанието 2“ и „Първи контакт“ (за който има Оскар).

Премиерата е чак на 21 декември, но ако се съди по това колко е изпипан трейлърът и колко е нестандартно за Netflix да промотира филмите си отрано, чакането ще си заслужава.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата