the-new-mutants

Новите мутанти най-накрая са готови да се покажат

Трейлър за „Новите мутанти“.

Обикновено, след като вече сме ви показали първи трейлър за даден филм, следващите ги събираме в сборни статии с нови реклами за други филми, които вече сме ви представили. Но тук случаят е малко по-необичаен, защото от онова видео за „Новите мутанти“ са изминали повече от 2 години и са се извършили няколко презаснемания – както докато филмът е бил собственост на 20th Century Fox, така и след като студиото стана собственост на Disney. Въпреки това, изглежда, че основната идея се е запазила – ще става дума за деца със суперсили, които са затворени в болница, където уж ще ги лекуват, но всъщност ще преживеят най-големия кошмар в живота си.

Бутон за зареждане на YouTube видео

В комиксите „Новите мутанти“ също са по-ориентирани към хоръра, отколкото към супергеройския жанр, така че филмовата адаптация е близка поне по дух до оригинала. Възможно е ада, през който продукцията мина, да не се е отразил толкова зле, колкото би било логично, още повече, че според слуховете финалната версия е по-близка до първоначалната.

Актьорите са млади, но повечето от тях трябва да сте ги виждали все някъде. Най-известна е Мейзи Уилямс (Аря от „Игра на тронове“), която тук играе Ране Синклер – момиче, което може да се превръща във върколак. Сигурно познахте Чарли Хийтън от „Странни неща“ и Ана Тейлър-Джой от „Вещицата“ и „На парчета“. Трейлърът се фокусира върху героинята на Блу Хънт – Даниел Муунстар, която има психическите способности да вади наяве най-големите страхове на хората.

Първоначалната идея беше това да бъде разклонение на „Х-мен“. Но с текущата итерация на онези супергерои е свършено, така че филмът вероятно ще си остане самостоятелен и несвързан с други франчайзи. Възможно е, разбира се, ако случайно се окаже хит, да послужи за начало на нова итерация Х-менове, дори такава във вселената на „Отмъстителите“ – все пак Дисни тепърва трябва да свърши това.

Премиерата на New Mutants е насрочена за 3 април.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата