3 коментара
sciilotvt

Как сте на StarCraft II?

В Студентски град в София организират турнир по StarCraft II: Legacy of the Void с награден фонд от 3000 лева.

sciilotvАко се чувствате достатъчно добри на StarCraft II: Legacy of the Void, защо не опитате да изкарате пари от нея? Ако живеете в София, и то в Студентски град, то имате идеалната възможност. На 19 ноември Alaric Securities организира национално състезание по любимата ви игра в клуб Мания 1.

Ще се проведат два паралелни турнира – един за най-добрите играчи, част от Мастър или Гранд Мастър дивизията на SCII:LotV, и един за по-непрофесионалните геймъри. Местата за първия турнир са 16, като участниците ще бъдат разпределени в 4 групи по 4 участника. Наградата за победителя там е 700 лева, а за второ и трето място съответно по 500 и 300. Другият турнир е с 32 места, като ще се обособят 8 групи по 4 души. Там се дават награди от 100 до 500 лева за първите петима в крайното класиране.

За участие е необходимо да се регистрирате предварително на http://gostarcraft.me/, където ще намерите и по-подробна информация за събитието. Допускат се за регистрация играчи на възраст над 20 години, а ако броят на заявилите участие надвиши свободните места, участниците ще се излъчат чрез томбола.

Лично аз ще пропусна турнира, защото играя с чийтове дори на casual-трудност, но ако сте от сериозните геймъри турнирът ви очаква.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата