2 коментара
Heroes-Reborn-Images-Airing-Thursdays-on-NBC

Нови попълнения към Heroes Reborn

Завръщат се и някои стари муцуни.

Heroes Reborn, новия сезон на спрения преди време сериал за хора със суперсили, се оформя все по-добре. Преди време разбрахме, че Джак Колман ще се завърне в ролята си на Ноа Бенет, а Закари Леви от „Чък“ ще се присъедини към състава с нова роля.

През последните седмици научихме и за други попълнения, но изчакахме да се посъберат, за да ги изредим накуп. От старите герои ще се завърнат още Грег Грунберг (в ролята на полицая-телепат Мат Паркман), Маси Ока (пътуващия през времето Хиро Накамура) и Джими Джийн-Луис (изтриващия спомени Хаитянин). Все още не е ясно дали ще се привлекат Хейдън Панетиер (мажоретката, която не може да умре – Клеър Бенет) и Мило Вентимиля (имитиращия чужди способности Питър Петрели), но поне първата все трябва да се появи по някое време, щом баща й ще е с главна роля в сезона.

Сред новите лица, набрани за състава досега, са Ийв Харлоу („Стотимата“), Роби Кей („Имало едно време“), Раян Гузман („Малки сладки лъжкини“) и Кики Сукезане. Днес излезе новината, че Дилън Брус от „Клонинги“ също ще играе в „Герои: Преродени“. Брус, който наскоро игра и в „Стрелата“, става доста търсен от телевизиите напоследък. Решението на Тим Кринг да го добави към възраждането на своите „Герои“ определено е добро и своевременно, предвид станалото в най-скорошния епизод на Orphan Black.

За героя на Дилън Брус не се знае нищо, но на този етап не е и толкова важно. За останалите също няма информация, а и резюмето на сюжета продължава да е все така мъгляво – известно е само, че ще „добави нови пластове към супергеройската концепция“ и „ще отнесе феномена на Героите на нови места“. До есента, когато 13-те нови епизода се очакват, има още време, така че ще чакаме за по-конкретна информация. Но тъй или иначе, Heroes Reborn вече е един от най-очакваните телевизионни проекти за тази година. Ето първите снимки:
Heroes-Reborn-Zachary-Levi-Luke-Collins
Heroes-Reborn-Kiki-Sukezane-Miko-Otomo
Heroes-Reborn-Jack-Coleman-HRG1

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата