1 коментар
Vin Diesel Wallpaper by yohlenyaoilover

Роуз Лесли ще омагьосва и Вин Дизел

Актрисата от „Игра на тронове“ и актьорът от „Ридик“ ще работят заедно по „Последният ловец на вещици“.

last witch hunterСлед като успя да накара Кит Харингтън/Джон Сноу да наруши клетвите си към Нощната стража, червенокосата Роуз Лесли/Игрит ще омагьоса още по-известен и мускулест представител на мъжкото съсловие – Вин Дизел. Актрисата се е присъединила към следващия проект на Ридик и Трите Хикса, „Последният ловец на вещици“. Там той очаквано ще бъде титулярният ловец на вещици, а Лесли – негов естествен враг. Двамата обаче трябва да се съюзят, за да спрат зла вещерска кралица от това да се сдобие с реликва, способна да унищожи човечеството чрез чума.

Режисьор на лентата ще бъде Брек Айснер (The Crazies), а Дизел ще бъде и продуцент. Гологлавият актьор отдавна гравитира около този проект и най-накрая се заема по-сериозно с него. Не очакваме кой знае какъв бюджет, но макар и да не е скъпо платена, Лесли със сигурност ще окаже положително влияние върху филма. Тя открадна сърцата на феновете на Game of Thrones, като сред тях е и самият Дизел.

Друго попълнение към актьорския състав е Майкъл Кейн (икономът на Батман от последната трилогия), участвал с култови роли и в „Престиж“, „Деца на хората“ и „Генезис“. Още не е ясно какъв ще бъде неговият персонаж, но описаният по-долу сюжет ни навежда на мисълта, че Кейн ще се превъплъти в свещеника, помагащ на ловеца.

А ето и самия сюжет в детайли:

„Преди 500 години е избухнала война между хората и вещиците – зли свръхестествени същества, решени да разпространят Черната смърт по света. Армии от ловци на вещици са се борили с този враг из цялото земно кълбо, а един от най-знаменитите е Колдер (Вин Дизел) – храбър воин, който е успял да убие всесилната вещерска кралица и да разпръсне последователите й. В момента преди смъртта си кралицата е отмъстила на Колдер, като му е дала безсмъртие, завинаги лишавайки го от възможността да се събере отново с обичните му жена и дъщеря в задгробния живот. Колдер е прекарал векове наред в лов на вещици и в копнежи за изгубеното си семейство.

Rose-Leslie-plays-Ygritte-in-the-Game-of-Thrones-2
Ще бъде ли и Ридик пронизан от стрелата на Игрит?

Днес той е единствен по вида си – последният ловец на вещици. Подпомаган от Отец Долан, католически свещеник, и своя мистичен арсенал, скрит под катедралата „Свети Патрик“ в Ню Йорк, той продължава да преследва оставащите вещици, които застрашават човечеството. Тяхна ръководителка е Белиал, която според Колдер е намерила начин да съживи кралицата и да поднови мисията й да унищожи света на хората.

Колдер се съюзява с Клои (Роуз Лесли), млада вещица с чисто сърце, и се захваща да спре Белиал преди да е изпълнила плана си. Но приятели на кралицата от неочаквани места ще работят против него и ще остават сякаш винаги една крачка напред в борбата срещу бъдещето на човешката раса.“

След като заснеме The Last Witch Hunter, Вин Дизел ще се заеме с кино адаптация на крими-сериал от 70-те, „Коджак“, а после и с „хХх 3“. В по-далечното си бъдеще актьорът планира да реализира и друга дълго своя отлагана мечта – филм за предводителя на Картаген, Ханибал. Преди това обаче трябва да завърши този си проект, което засега не е ясно кога ще стане, тъй като тепърва се набират актьорите.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата