The Gifted

Runaways и The Gifted – подновени

Нови успехи за Marvel на телевизионния фронт.

Изображение с име: runawaysСлед като Iron Fist и The Defenders не оправдаха очакванията, Agents of S.H.I.E.L.D. се размина на косъм със спирането, а Inhumans се провали с гръм и трясък, Марвел имаха нужда от няколко добри новини. За щастие, сериалите Runaways и The Gifted им ги осигуряват.

Hulu са решили да подновят „Бегълци“ за втори сезон. Сериалът е хвален за вярната адаптация на комиксите и доброто техническо изпълнение. Последният епизод на дебютния сезон все още не е излязъл – датата за това е 9 януари, но стрийминг сайтът е готов с решението си. Runaways разказва за неволите на шестима тийнейджъри, които откриват, че родителите им са супер-злодеи. Вторият сезон вероятно ще излезе в края на 2018 г.

Същата добра вест идва и за „Надарените“. Сериалът на Fox събра прилични, макар и невпечатляващи рейтинги, но и отзивите за него са добри, а връзките му с „Х-мен“ вселената определено помагат за поддържане на интереса. В него се разказва за тийнейджъри-мутанти, които откриват силите си и се крият от властите. И тук двата последни епизода още не са излъчени – те ще бъдат пуснати заедно, на 16 януари българско време. Подновяването не е особено изненадващо, но все пак беше под въпрос предвид смяната на мениджмънта.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата