The-100-5-Sezon

Roswell, NM и The 100 – подновени

„Розуел, Ню Мексико“ ще има втори сезон, а „Стоте“ продължава за седма година.

Американската кабелна телевизия, наблягаща на тийнейджърски сериали, е подновила още две от своите продукции – дебютиращият римейк Roswell, New Mexico и ветеранът The 100.

„Розуел, Ню Мексико“ започна тази година и се представи доста прилично с малко над 1 милион зрители на епизод. Последният епизод за сезона излезе тази седмица и веднага след него телевизията реши, че ще има и продължение (така че, не се притеснявайте, историята няма да спре дотук). Сериалът е базиран на книгата Roswell High, която и преди е била адаптирана в телевизията. Сюжетът днес разказва за дъщеря на нелегални мигранти, която открива, че любовта на тийнейджърския й живот е извънземно, и решава да пази тайната му.

Успех има и за „Стоте“, чийто шести сезон открива нова глава в историята на последните оцелели земляни. Той още не е започнал, но телевизията толкова харесва направеното до момента, че вече поръчва седми сезон. Основанията на телевизията да очаква запазване на рейтингите не са малки, все пак сериалът е показал добра устойчивост през годините, а голямата промяна сега може дори да доведе нови зрители.

Припомняме, че CW наскоро поднови и есенните си продукции. Така се оказва, че телевизията, която винаги е била известна като по-щедра, е продължила абсолютно всичките си сериали. Такива радостни събития са изключително редки за САЩ, като дори и CW май не го е постигала досега. Феновете могат да се чувстват истински късметлии!

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата