cinema

6 филмови трейлъра от изминалата седмица

Alita: Battle Angel, Glass, Dumbo, Mary Poppins Returns, Captive State, Leprechaun Returns.

Миналата седмица беше богата на трейлъри за филми, които ще гледаме на кино или онлайн, и затова сега ще ви покажем всичките накуп. Вие сами си изберете коя от продукциите ще чакате с най-голямо нетърпение.

Започваме с голямооката Алита, бойният ангел на Джеймс Камерън, вдъхновен от японските аниме и манга (вижте повече за филма). В третия трейлър виждаме малко повече за момичето-андроид и за това за какво ще се бори тя. Премиерата е на 14 февруари 2019.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Продължаваме с новия трейлър на „Стъкления“, продължението на „Неуязвимия“ и „На парчета“ от М. Найт Шаямалан (вижте повече за филма тук). Новата реклама акцентира на комиксовите елементи на сюжета. Премиерата е на 18 януари.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Слагаме слончето Дъмбо на трето място, защото знаем, че то има много фенове, които някога са го гледали като малки, а днес нямат нищо против да се завърнат към детските си спомени. Анимацията на Дисни от 1941 г. скоро ще има римейк с живи актьори и голям бюджет. Премиерата е на 29 март.

Бутон за зареждане на YouTube видео

С не по-малка значимост е продължението на „Мери Попинз“ – „Мери Попинз се завръща“. Мюзикълът със сигурност привлича вниманието на киноманите, харесващи този тип филми (вижте повече за Mary Poppins Returns). Премиерата е на 19 декември.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Бутон за зареждане на YouTube видео

„Окупирана държава“ изглежда много по-интересен от горните две продукции за феновете на научната фантастика, но за съжаление не се знае дали ще я видим по нашите кина (вижте повече за филма тук). Премиерата е на 29 май.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Върлите фенове на хоръра пък вероятно са запознати с Леприкона и ще се зарадват да научат, че той се завръща (ако не са го научили вече от предишната ни статия по темата). Вижте първия трейлър на абсурдното продължение, което ще излезе в САЩ на 11 декември и ще се излъчи по Syfy през март догодина.

https://www.youtube.com/watch?v=feLo5dq_hMY

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата